Mega Fortune

Ett av de mest populära jackpotspelen som finns hos mängder av olika svenska nätcasinon i dag är Mega Fortune. I denna videoslot har du chansen att kamma hem flera miljoner kronor och det enda som hänger på om du vinner eller inte är som vanligt fru fortuna. Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är så klart att du lägger en insats och spelar.
Som du säkert kan föreställa dig så andas det här spelet lyx och flärd långa vägar. I bakgrunden ses en stad vid havet med palmer uppradade i den begynnande kvällen. Bland symbolerna som finns på hjulen syns bland annat whiskey, cigarrer, champagne, dyrbara klockor, vita limousiner och dollartecken. Varken ljud eller grafik är superimponerande men vinstchanserna är däremot lockande!

Nu är du förmodligen nyfiken på vilka funktioner och specialsymboler som gömmer sig i Mega Fortune som du bör ha lite koll på. I det här spelet har du tre specialsymboler som du ska hålla ögonen på under spelets gång.
Till att börja med har du en vild symbol som du känner igen på en riktig lyxyacht. Denna kommer i sedvanlig ordning att ersätta övriga symboler med undantag för de andra två specialsymbolerna. Detta är för att dina vinstchanser ska öka. Får du upp minst tre BONUS-symboler i rad från vänster till höger kommer bonusspelet att aktiveras och då är spänningen så klart olidlig. Sist men inte minst har du scattersymbolen som du känner igen på champagnen och glasen. Minst tre sådana symboler ger dig free spins och dessutom får du en multiplikator mellan 1 och 5 som gör att dina vinster under free spins kan bli ordentliga sådana.
Sist men inte minst har du som sagt chansen att vinna en av tre jackpottar när du spelar Mega Fortune. Dessa kallas Jackpot Rapid, Jackpot Major och Jackpot Mega varav Jackpot Rapid är den minsta och Jackpot Mega är den största.

Mega Fortune är som sagt en videoslot som är ett jackpotspel och den byggs upp av fem hjul, tre rader med symboler och 25 insatslinjer. Du väljer själv hur många insatslinjer du vill spela med och du ka ställa in insatsnivån mellan 1 och 4. Även myntvärdet kan justeras till önskvärd nivå mellan 0.01 euro och 0.50 euro. Den lägsta möjliga insatsen i Mega Fortune landar då på 0.01 euro och den högsta möjliga insatsen landar på 50 euro.

Mega Fortune free spins

Mega Fortune är en vanlig spelautomat att erbjuda free spins till när jackpotten börjar nå absurda nivåer. I skrivande stund finns det dock ingen free spins-kampanj att tipsa om, men vi ska försöka hålla artikeln uppdaterad med aktuella Mega Fortune-free spins.